Florusse Installaties

Maak kennis

Samen werken, om samen gezond te blijven leven.

“We leven allemaal op dezelfde aarde, om ervoor te zorgen dat wij en de volgende generaties hier nog lang van kunnen genieten moeten we ons aanpassen. Wanneer we dit samen doen en samen kleine stappen zetten kunnen we veel bereiken. Laten we onze doelen proberen te behalen door als team te fungeren. Wat is er nou mooier dan dat?”.

Verduurzamen waar kan.
verminderen waar mogelijk.
Denken aan de volgende generatie.
Starten vanuit jezelf.

Nick Florusse

Eigenaar

Teamwork is key

Nederland en de Co2

De doelstellingen van Nederland met het zicht op het verminderen van de C02 uitstoot in de aankomende jaren.

Minder C02

Nederland wil in 2030 49% minder C02 uitstoten ten opzichte van 1990. En 95% minder C02 uitstoot in 2050.

Elektriciteitsproductie

Nederland heeft als streefdoel dat de elektriciteitsproductie in 2050 100% C02 neutraal is.

Duurzame energie

Nederland wil in 2030 32% meer energie uit hernieuwbare energie halen. Hiermee willen ze 32,5% energie besparen.

Verminderen van gas verbruik

Tegen 2030 wil Nederland het gasverbruik verminderen met 30% en minimaal 50% moet afkomstig zijn van hernieuwbare bronnen.

Startmotor

In het klimaatakkoord is afgesproken om tussen 2019 - 2023, 100.000 bestaande woningen aardgasvrij te maken.

Industrie

In 2050 wil Nederland dat de industrie circulair is en vrijwel geen broeikasgas meer uit stoot. De fabrieken draaien dan op duurzame elektriciteit uit zon en wind of energie uit aardwarmte, waterstof en biogas.

Samenwerken met ons?

Word ook
een groene held

Laat ons jouw woning verduurzamen. De echte helden zijn zij die ervoor kiezen er wat aan te doen.

Onze Waarde Onze missie Onze visie
De waarde van een bedrijf wordt bepaald door de tevredenheid van haar klanten. 

Florusse Installaties wil de waarde van zijn bedrijf uitdrukken in de tevredenheid van zijn klanten. We willen elke dag mensen blij maken met hun nieuwe zonnesysteem of vloerverwarming. Zijn we bij jou geweest en ben je tevreden met onze service? Laat ons dit dan weten! Ook als je niet tevreden bent horen we dit graag, we streven naar 100% klanttevredenheid.

Overstappen naar een groener leven.

In de afgelopen jaren zijn Nederlanders steeds bewuster aan het worden van de belasting van het milieu. Als we zo doorgaan dan is de aarde over een aantal jaar niet meer zoals we hem nu kennen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om aanpassingen te maken die bijdragen aan een gezond klimaat. Florusse Installaties streeft ernaar om mensen kennis te geven in hoe zij kunnen bijdragen aan een gezond klimaat door zelf een groene held te worden. Daarom is het onze missie om in de aankomende jaren Nederland over te laten stappen op groene stroom.  

Wij zijn de brug.

Woningen zijn voor ons de sleutel tot verandering. Iedereen met een dak kan zijn of haar steentje bijdragen. Florusse installaties ziet vergroening en verduurzaming als de deur naar een gezonde en nieuwe toekomst. Zelfvoorzienend zijn en daarmee tegelijkertijd zorgdragen voor onze omgeving. Het reduceren van de C02 uitstoot is voor ons allen belangrijk. Wij zijn de schakel tussen jouw stap naar een duurzamer leven en een groene toekomst. Dit is dan ook hoe we onszelf zien, de brug naar een schoner leven.

 

Wij gaan voor een groene toekomst

 
 

In de afgelopen 2 jaar hebben wij vele groene projecten afgerond. Van het creëren van groene daken naar het leggen van vele meters vloerverwarming. Wil jij dat wij dit ook voor jou doen? En heb je alle informatie gevonden om de juiste keuze te maken. Begin dan ook gelijk met vergroening van je toekomst en vraag direct een offerte aan!

Wat kun je alvast doen..

Om het proces voor ons te versnellen kun je bijvoorbeeld alvast de volgende punten onderzoeken en doorgeven bij de aanvraag:

– Is er een extra groep aanwezig op zolder?

– Weet je toevallig of je een 3 fase of 1 fase meterkast hebt? 

– Zijn er loze buizen waar kabels doorheen getrokken kunnen worden?

– Eventueel extra informatie bij een bitumen dak. (Type onderconstructie)

– Gaat er in de toekomst gezinsuitbreiding plaats vinden?

– Gaat er in de (nabije) toekomst een elektrische auto komen of andere elektrische apparaten die ervoor gaan zorgen dat het elektra verbruik omhooggaat?

– Wanneer wilt u de installatie geïnstalleerd hebben? 

Gaat het om een nieuwbouwwoning, geef ons dan het huidige verbruik door of probeer uit te zoeken wat het mogelijke verbruik kan gaan worden in de nieuwe woning. Ook de afmetingen van het dak zijn belangrijk.