Offerte aanvragen

Vraag nu een offerte aan!

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan.

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Je zit hier nooit direct aan vast.

Laat in de aanvraag zoveel mogelijk informatie achter

Om de offerte zo nauwkeurig mogelijk op te kunnen stellen vragen wij jou om de in de aanvraag zoveel mogelijk informatie achter te laten. Weet je niet het antwoord op alle vragen? Geen probleem dan nemen wij contact met jou op.

Wij sturen een voorlopige offerte op

In de meeste gevallen is de offerte die wij opstellen compleet. Mochten er tijdens het schouwen toch nog extra werkzaamheden aan het licht komen, dan zullen we dit altijd eerst bespreken. Voor dat we een nieuwe offerte opstellen.

afspraak maken na akkoord

Is de offerte naar wens? Dan gaan we vervolgens over op actie! De spullen worden besteld en er zal een definitieve afspraak gemaakt worden voor de installatie.

Wat kun je alvast doen..

Om het proces voor ons te versnellen kun je bijvoorbeeld alvast de volgende punten onderzoeken en doorgeven bij de aanvraag:

– Is er een extra groep aanwezig op zolder?

– Weet je toevallig of je een 3 fase of 1 fase meterkast hebt? 

– Zijn er loze buizen waar kabels doorheen getrokken kunnen worden?

– Eventueel extra informatie bij een bitumen dak. (Type onderconstructie)

– Gaat er in de toekomst gezinsuitbreiding plaats vinden?

– Gaat er in de (nabije) toekomst een elektrische auto komen of andere elektrische apparaten die ervoor gaan zorgen dat het elektra verbruik omhooggaat?

– Wanneer wilt u de installatie geïnstalleerd hebben? 

Gaat het om een nieuwbouwwoning, geef ons dan het huidige verbruik door of probeer uit te zoeken wat het mogelijke verbruik kan gaan worden in de nieuwe woning. Ook de afmetingen van het dak zijn belangrijk. 

  Veel gestelde vragen.

  Binnen 10 werkdagen nemen we waar nodig contact op om de aanvraag te bespreken. Vervolgens sturen we de offerte op. Bij een voorlopig akkoord nemen we contact met u op om een afspraak te maken voor het schouwen. 

  Het schouwen hoeft doorgaans niet lang te duren. Wij willen zeker weten dat de ingetekende installatie ook daadwerkelijk op het dak geïnstalleerd kan worden. We zullen een aantal foto’s maken om de installatie dag soepel te laten verlopen. 

  Wanneer wij langskomen voor het schouwen zullen we de volgende punten doornemen: 

  • Waar komt de omvormer te hangen? (Dit geld niet bij micro-omvormers)
  • Hoe gaat het kabeltraject lopen?
  • Kan de ontworpen lay-out daadwerkelijk op het dak geplaatst worden? 
  • Zijn er eventueel aanpassingen in de meterkast nodig?
  • Zijn er eventueel extra werkzaamheden benodigd die niet zijn opgenomen in de offerte?

  Ja. Uiteraard kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij geven je graag inzicht in de kosten van een installatie als je de installatie via ons laat verlopen. Ben je niet tevreden over de offerte? Dan kun je deze altijd annuleren. Wij steken graag energie in jou ook al krijgen we er misschien niks voor terug. Voel je dus nooit bezwaard om een aanvraag in te dienen. 

  Wil jij geen omvormer in je huis? Dan kan je kiezen voor micro omvormers. Dit zijn kleine kastjes die wij onder de zonnepanelen plaatsen. Hierdoor heb je in de meeste gevallen alleen een AC kabel die van het dak rechtstreeks naar je meterkast loopt. In andere gevallen loopt die via een PV-verdeler.